EETTISESTI INNOVATIIVISET KULTTUURIN UUDISTAJAT EIKU RY

YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA

Yhdistyksen nimi on Eettisesti Innovatiiviset Kulttuurin Uudistajat EIKU ry ja sen kotipaikka on Liperi. Yhdistys on perustettu 25.2.2007.

TARKOITUS JA TOIMINNAN LAATU

Yhdistyksen tarkoituksena on järjestää lupaaville kulttuurikyvyille mahdollisuuksia taitojensa kehittämiseen, soveltamiseen, kokeiluun ja hyödyntämiseen. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys tuottaa tai järjestää erilaisia kulttuuriproduktioita. Toimintansa tukemiseksi yhdistys järjestää maksullisia kulttuuritilaisuuksia ja -tapahtumia, keräyksiä, kampanjoita ja arpajaisia, solmii yhteistyösopimuksia muiden yhdistysten tai yritysten kanssa ja ottaa vastaan lahjoituksia.
Toiminta tapahtuu sekä maakunnallisesti, kansallisesti että kansainvälisesti ja esityksiä pyritään suuntaamaan erityisesti sellaisille katsojaryhmille, jotka syystä tai toisesta eivät yleensä pääse osallistumaan kulttuuritapahtumiin.

PERUSTAJAJÄSENET

Paavo Joensalo
Marjatta Joensalo
Pentti Holopainen, puheenjohtaja vv. 2007-2010, kunniapuheenjohtaja 2010 -
Kirsti Nortia - Holopainen
Anneli Sorsa
Jukka Sorsa
Mauri Vänskä
Kaija Vänskä

HALLITUS V. 2013:

Seppo Turunen, puheenjohtaja, Kuopio
Erkki Korhonen, Hämeenlinna
Tuomas Rousi, Helsinki
Eija Tolpo, Helsinki 
Antti Pakkanen, Helsinki
Sanna Heikkinen, Joensuu
Anni Puittinen, Joensuu
Olli Mikkonen, Helsinki
Paavo Joensalo, toiminnanjohtaja, Liperi

TULE MUKAAN UUSIIN PRODUKTIOIHIN!

Yhdistys tuottaa vuosittain 1-3 musiikkidraamaproduktiota paikallisella, valtakunnallisella ja/tai kansainvälisellä tasolla.
Jos olet kiinnostunut liittymään mukaan toimintaamme, ota yhteys toiminnanjohtaja Paavo Joensaloon puh. 0400 838 268. Jäsenenmaksu on vain 5 euroa / vuosi.

LIITY KANNATUSJÄSENEKSI!

Toiminnallemme on ensiarvoisen tärkeää kannatusjäsenten tuki. Kannattajajäseneksi voit yksityishenkilönä liittyä maksamalla 20 euron jäsenmaksun yhdistyksen tilille LOP 523420 – 241755. Kannatusjäsenmaksu yrityksille on 100 € / vuosi.

OTA YHTEYTTÄ!

Eettisesti Innovatiiviset Kulttuurin Uudistajat EIKU ry

Toiminnanjohtaja: 
Paavo Joensalo 
Särkäntie 17
83400 Viinijärvi
puh. 0400 838 268
paavo.joensalo@pp.inet.fi

 

 

 

 

 


1
2
5
4
3
 


4
6
4
c
5